Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. 86-512-56370105 info@tongdamachine.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  TONGDA

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  >400

 • Ετήσιες πωλήσεις

  50000000-80000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1999

 • Εξαγωγή pc

  50% - 60%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-512-56370105

Εισαγωγή

ΚΙΝΑ Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Co. μηχανημάτων Tongda Suzhou, ΕΠΕ, που καθιερώνεται στο έτος 1999, εξειδικευμένο στην κατασκευή των μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης. Και έχει κερδίσει ΤΟΠ 1 κατασκευαστή στην εσωτερική μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης της Κίνας για συνεχή 10 έτη.

 

Άνω των 7000sets οι μηχανές σχηματοποίησης χτυπήματος έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Τώρα η ετήσια παραγωγή μας είναι μηχανή 800sets.

 

Στα προηγούμενα 23 έτη, Co. μηχανημάτων Suzhou Tongda, το ΕΠΕ έχει εστιάσει στην έρευνα, την ανάπτυξη και την εφαρμογή προϊόντων των μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης.

Κλίμακα επιχείρησης: Περισσότερο από τα κτήρια εργοστασίων 20,000m2 και άλλο facilicitie, και ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής 40,000m2 ευφυές.

Έχουμε περισσότερους από 350 υπαλλήλους, μεταξύ τους έχουμε περισσότερο από 50 προσωπικό Ε&Α, συμπεριλαμβανομένων 4 ανώτερων κυρίων, 15 αγάμους και 1 εθνικά επιστήμη και ταλέντο τεχνολογίας.

Φιλοξενούμε την ανάπτυξη δύο εθνικών προτύπων και συμμετέχουμε στη διατύπωση εθνικών προτύπων.

 

«Να εργαστεί για να αυξηθεί μαζί μαζί» είναι το πνεύμα της επιχείρησης TONGDA, για να συνεργαστεί με μας και είμαστε πάντα στην υπηρεσία σας για να παρέχουμε σε σας τη ισχυρή υποστήριξη.

 

Βρισκόμαστε στην πόλη Zhangjiagang, βιομηχανικό πάρκο της Κορέας κωμοπόλεων Fenghuang. 2 ώρες μακρυά από την πόλη της Σαγκάη με το αυτοκίνητο. Θερμά ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες που επισκέπτονται, στον οδηγό.

Ιστορία

Το έτος 1999, Co. μηχανημάτων Tongda πόλεων ChangShu, ΕΠΕ καθιερώθηκε το Μάρτιο.

Έτος 2000, σειρά TDL, σειρά TDB, η πλήρως αυτόματη πλαστική μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης ήταν αναπτυγμένη επιτυχώς, με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

Το έτος 2003, μπήκε σε τη βάση παραγωγής Tangqiao χρήσης της Co. μηχανημάτων Zhangjiagang Tongda, ΕΠΕ, με την πρόσβαση περισσότερων από 10 συνόλων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

Έτος 2006, HT μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος εξώθησης σειράς που αναπτύσσεται με μεγάλη επιτυχία.

Έτος 2008, η επιχείρηση προσδιορίστηκε ως επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας σε Jiangsu, Κίνα.

Το έτος 2009, HTS μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος σειράς αναπτύχθηκε επιτυχώς, το οποίο ήταν ένα σημάδι του μετασχηματισμού της κινεζικής μηχανής στην κατασκευή ακρίβειας.

Το έτος 2010, μπήκε σε τη χρήση η βάση Fenghuang της Co. μηχανημάτων Suzhou Tongda, ΕΠΕ. Και Co. φορμών Suzhou Tongda, ΕΠΕ.

Έτος 2011, ως τοπ τρία στον ανταγωνισμό των μηχανημάτων σχηματοποίησης χτυπήματος, που οργανώνεται από την πλαστική ένωση βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας στην πρώτη φορά.

Έτος 2014, καθιέρωση του επαρχιακού κέντρου επιχειρηματικής τεχνολογίας Jiangsu.

Το έτος 2016, μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος TDB250F για να κάνει το τύμπανο 200L με το διπλό Λ να χτυπήσει και να διπλασιάσει τα στρώματα, ήταν αναπτυγμένο επιτυχώς και ήταν εγκωμιασμένο από τους πελάτες. Τεθειμένος στη χρήση πρόσφατα χτισμένη 2000 κέντρο Ε&Α τετραγωνικών μέτρων και το εξεταστικό κέντρο.

Έτος 2017, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του 2017, TONGDA έχει λάβει 33 σύνολα των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων.

Υπηρεσία

Η αξία μας προέρχεται από τη βοήθεια των πελατών να δημιουργηθεί η μέγιστη αξία. Είμαστε βασισμένοι σε επιστημονικό και τη τεχνολογική καινοτομία, που στηρίζεται στον άριστο πολιτισμό και την επιστημονική διαχείριση για να παρέχουμε στον πελάτη τον τεχνικό εξοπλισμό με την περισσότερη προηγμένη τεχνολογία, υψηλότερη την ποιότητα, καλύτερη την υπηρεσία και τη βελτιστοποιημένη λύση ολοκλήρωσης συστημάτων, ώστε να επιτευχθεί η πρόοδος με τους πελάτες μας, για να επιδιώξουμε την ανάπτυξη από κοινού και για να φέρουμε σε ένα νέο κεφάλαιο. Firmy πιστεύουμε ότι μόνο η καινοτομία μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη, και μόνο μέσω της συνεργασίας μπορούμε εμείς να βρούμε τη win-win λύση.

 

 

Έχουμε μια ομάδα υπηρεσιών με 35 καταρτισμένους μηχανικούς μπορούμε να πετάξουμε στο εξωτερικό για να κάνουμε την εγκατάσταση και την ανάθεση. Κατά τη διάρκεια της επιδημικής περιόδου, η ομάδα μας έχει βοηθήσει το ξεκίνημα πελατών περισσότερο από τις νέες Tongda μηχανές 250sets από το υπηρεσία online.

 

 

Η ομάδα μας

ΚΙΝΑ Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Τεχνική ομάδα

ΚΙΝΑ Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Μέρος της ομάδας υπηρεσιών